مدیر اجرایی بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی صنعت نفت، محورهای اجرایی این رویداد بزرگ نمایشگاهی را تشریح کرد. 

 

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران، محمد ناصری در آیین گشایش بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی صنعت نفت با اشاره به توسعه فعالیت نمایشگاهی صنعت نفت گفت: در نخستین سال از برگزاری این نمایشگاه، تنها ۲ سالن نمایشگاهی مورد استفاده قرار گرفته بود، این در حالی است که این دوره از نمایشگاه های صنعت نفت، با بهره گیری از تمام سالن های قابل استفاده شركت سهامی نمایشگاههای بین المللی برگزار می شود.

وی ادامه داد: در این دوره نمایشگاه، ۱۰۴۷ غرفه داخلی و ۱۰۶ غرفه خارجی از بیست و یك كشور جهان حضور دارند، كه شركتهای داخلی  در فضایی بیش از ۳۵ هزار متر مربع فضای سرپوشیده و ۸۹۸۶ مترمربع فضای باز جانمایی شده است.

وی اضافه کرد: غرفه های خارجی نیز در ۲۰۹۴ متر مربع فضای سر پوشیده و ۱۶۵ متر فضای باز جانمایی شده اند.

ناصری همچنین از حضور شرکت هایی از ۶ کشور به صورت پاویون در نمایشگاه خبر داد و گفت: این نمایشگاه فراخور نامگذاری سال با شعار رونق تولید برگزار شده است.

وی ادامه داد: از آنجا كه جانمایی تخصصی شركت ها در نظر سنجی سال گذشته مورد استقبال بازدید كنندگان در سطوح مختلف قرار گرفته بود، در سال جاری نیز همان شیوه جانمایی با دقت افزون تری به انجام رسیده است.

 مدیر اجرایی بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی صنعت نفت اضافه کرد: در این راستا شركت های بالادستی عموما با محوریت شركت ملی نفت ایران در سالن های ۸ و ۹، صنایع میان دستی و مرتبط با شركت ملی گاز ایران با محوریت آن شركت در سالن ۳۸، شركت های فعال در حوزه پالایش و پخش فرآوده های نفتی با محوریت شركت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران در سالن ۴۱ و همچنین شركت های فعال در حوزه پتروشیمی با محوریت شركت ملی صنایع پتروشیمی ایران در سالن های ۱۴ و ۱۵ جانمایی شده اند.

وی اضافه کرد: همچنین شركت های دانش بنیان، دانشگاه ها و سازندگان ده گروه كالایی، با همراهی مدیریت ساخت و تامین كالای شركت ملی نفت ایران در سالن ۲۷، سازندگان تجهیزات صنعت نفت با محوریت انجمن استصنا در سالن ۳۱، سازندگان تجهیزات صنعتی ایران با محوریت انجمن ستصا در سالن ۶ و صادركنندگان فرآورده های نفتی، گازی و پتروشیمی نیز با محوریت اتحادیه صادركنندگان فرآورده های مذكور در سالن ۷ حضور دارند.

وی افزود:علاوه بر اینها شرك تهای وابسته به وزارت دفاع و جایگاه داران حسب تقاضا به صورت متمركز در كنار هم جانمایی شده و در نمایشگاه حضور پیدا كرده اند.

اختصاص فضا به استارت آپ های نفتی

به گفته ناصری، جدید ترین بخش نمایشگاه در سال جاری اختصاص فضا به استارت آپهای نفتی و برگزاری جلسات تخصصی برای آن هاست كه با مدیریت و همكاری معاونت وزارت نفت در پژوهش و فناوری انجام شده است.

وی ادامه داد: همزمان با این نمایشگاه در سالن های موجود ۹ گردهمایی با محوریت بورس نفت، بهینه سازی مصرف سوخت، راهكارهای افزایش سهم بخش خصوصی در بازارهای بین المللی، اتوماسیون صنعتی، امنیت سایبری، CNG  و صنایع مرتبط، معرفی ظرفیت دانشگاه ها در حوزه مدیریت ایمنی فرآیند در صنایع نفت، مدیریت مشعل در صنایع نفت و مبارزه با آلودگی های نفتی با راهبری مسئولین، شركتها و دانشگاههای ذیربط برگزار می شود.

وی تاکید کرد: علاوه بر اینها با هدف انعكاس مطلوب رسانه ای، قرارداد مطالعه جامع میادین نفتی بین مشاوران داخلی و شركت ملی مناطق نفتخیز جنوب در قالب قراردادهای طرح توسعه ۲۸ مخزن و چندین قرارداد و تفاهم نامه بین شركتهای حاضر در نمایشگاه بین المللی نیز پیش بینی شده است كه طی چهار روز نمایشگاه به انجام خواهند رسید.

به گفته ناصری، در ادامه این دوره از نمایشگاه ها، بازدید هیات های خارجی خصوصا بازدید و سخنرانی دبیر كل اوپك از نمایشگاه نیز انجام خواهد شد.

ناصری در پایان از بیژن زنگنه؛ وزیر نفت ، مسعود كرباسیان؛ معاون وزیر و مدیرعامل شركت ملی نفت ایران، هیات مدیره و معاونین مدیرعامل، مدیركل روابط عمومی وزارت نفت، تشریفات و حراست وزارت نفت، همچنین معاونت توسعه و تجارت وزارت صنعت، معدن و تجارت، شركت سهامی نمایشگاهها، مجری خدمات اجرایی نمایشگاه و تمامی دست اندرکاران تشکر و قدردانی کرد.